Book Of Ra

Book of Ra Bonusa

Otkrijte drevni Egipat u Book of Ra sa 10 bonus vrtnji i šansom da udvostručite svoj dobitak u rizik-igri. Igra ima RTP od 92-93%. Ne propustite priliku da osvojite veliko!

Veljko Dragosavljevic
Glavni urednik
Članak ažuriran: 8.05.24
|
Vreme čitanja - 12 min

Videoslot Book of Ra je pušten sredinom 2000-ih. Austrijski provajder Novomatic (od 2010. godine Novomatic deluje na internetu pod još jednim brendom – Greentube) izmislio je bonus rundu sa neobičnom mehanikom. Pred klijentima online kazina odmah se pojavilo pitanje kako pobediti u Book of Ra. Zadatak je bio aktuelan, pošto se tokom bonus runde stvarno može dobiti 1000 i više uloga odjednom. Takve isplate tada nisu bile moguće u drugim online slotovima. Za 20 godina pojavilo se nekoliko strategija za Book of Ra. Neke od njih su neupotrebljive, a neke mogu biti korisne.

Vrste bonusa u Book of Ra

Tajne pobede u svim verzijama Book of Ra su pre svega statistika. Ona je dobro proučena. Odigravši 2-3 hiljade spinova u licenciranoj demo verziji, korisnik će dobiti otprilike iste brojke kao i u donjoj tabeli.

Za dug period postojanja na tržištu online slotova, praktičnim putem je utvrđen algoritam dobijanja bonus besplatnih vrtnji – za većinu varijanti slota Book of Ra on je isti. Zbog toga su u tabeli prikazani generalizovani rezultati testova sledećih verzija slota: Book of Ra Classic, Book of Ra Deluxe, Book of Ra Deluxe 6, Book of Ra Deluxe 10 i Book of Ra Magic.

ParametarVrednost
Frekvencija aktivacije bonus igreOtprilike svaki 180-ti spin
Tipičan raspon dobitaka u bonusuOd 30 do 150 ukupnih uloga
Realni interval bez aktivacije bonusa400 spinova
Verovatnoća ponovnog pokretanjaNe gora od 33%
Ograničenje na dobitak u bonusuNije otkriveno
Verovatnoća bilo koje kombinacijeOtprilike 25%
Frekvencija isplate od x10 u glavnoj igriOtprilike 1 put na 250 spinova
Najgori interval bez kombinacijeDo 15 spinova
RTP92,13%
Maksimalna isplata u spinu987 ukupnih uloga
Temp igre u minutu15 spinova u režimu automatskih vrtnji.
45 pri ručnom pokretanju.

Ova informacija, osnovana za računanje bankrola i izgradnju strategija za povećanje uloga, omogućila je da se napravi opšti zaključak za većinu verzija slota Book of Ra: na bonus otpada najmanje 70% svih isplata, dok je glavna igra gotovo uvek neisplativa.

Besplatni okreti

Pojavljivanje tri ili više Knjiga Ra na bubnjevima garantuje besplatne okrete, gde se suma dobitka može povećati višestruko. Ti besplatni okreti se igraju sa ulozima okretanja koji su ih pokrenuli. Igrač ne treba da pravi bilo kakve dodatne uloge tokom besplatnih okretanja. Za dobijanje značajnog dobitka u besplatnim okretima igraču pomaže proširujući simbol.

Besplatni okreti

Pred svakim bonus rundom, nasumičnim redom igra sama bira simbol koji će, kada se pojavi na ekranu, popuniti sva polja svog bubnja – proširiti se. Simbol se bira iz svih simbola koji su dostupni u igri.

Uslovno, sve igračke simbole slotova Book of Ra dele na dve grupe:

 • Visoko plaćeni – uključujući sve simbole sa nekim prikazom;
 • Nisko plaćeni – kartaški simboli. Pri tome, što je nominalna vrednost karte manja, to je koeficijent povećanja suma manji.

Poželjno je da pre bonus okreta kao proširujući simbol bude odabran visoko plaćeni. Sa određenom dozom sreće, sa takvim simbolom suma dobitka može se povećati nekoliko stotina puta!

Inače, tokom već aktivne funkcije može se uhvatiti dodatne besplatne igre, ako na bubnjevima ispadne dovoljan broj simbola Knjige Ra.

Bonus za simbole

U slotovima postoji 9 običnih simbola. Vrednost najbolje kombinacije je 556 ukupnih uloga. Primeri drugih isplata za 5 simbola istog tipa: x222, x83 i x17,5. Minimalni dobitak po liniji iznosi polovinu uloga — za 3 simbola najniže vrednosti. Simboli u običnoj igri nemaju posebna svojstva: ne padaju u steku, ne transformišu se i ne daju množioce.

Mehanika igara Book of Ra u većini sekvela je ista. Razlike između verzija mogu se odnositi na broj bubnjeva i broj simbola na jednom bubnju, kao i na broj igračkih linija i dostupnih kombinacija.

Verzija
Book of Ra ClassicScatter (3, 4 ili 5)
Wild
 
Book of Ra DeluxeScatter (3, 4 ili 5)
Wild
 
Book of Ra Deluxe 6Scatter (3, 4, 5 ili 6)
Wild
 
Book of Ra Deluxe 10Scatter (3)Wild
Book of Ra MagicScatter
Wild
 

U većini verzija slota upravo Knjiga Ra je jedini specijalni simbol. On ima tri svojstva:

 • Plaća se kao Scatter (simbol rasipanja) za tri, četiri ili pet pojavljivanja na bilo kojem mestu ekrana (osim u verziji Deluxe 10, gde se Knjiga Ra prihvata samo na 1, 3 i 5-oj liniji).
 • Kao Wild deluje po principu džokera — zamenjuje druge simbole.
 • Aktivira besplatne okrete, pojavivši se u količini tri ili više nezavisno od linija.

Ali ne u svim verzijama Knjiga Ra ima takav potencijal. Na primer, u verziji Book of Ra Deluxe 10 funkcioniše isključivo kao scatter. Kao Wild u ovoj verziji koristi se simbol zlatnog novčića Bastet (egipatske božice domaćeg ognjišta, plodnosti i udobnosti).

Funkcija kockanja: Udvostručite svoje dobitke

Kada se rund pobedi, pored dugmeta za ulog počeće da svetli dugme Igraj. Na taj način, Book of Ra nudi da se isproba sreća u rizik-igri, koja se može pokrenuti čak i iz režima automatske igre. Ako igrač odluči da koristi ovu funkciju, ima šansu da stavi svoj dobitak na kocku u ovom rundu sa šansom 50:50 da ga udvostruči.

Udvostručite svoje dobitke

Ovo je još jedna dodatna bonus funkcija u svim nastavcima Book Of Ra — igra na umnožavanje. Nakon što dobije isplatu u običnom igrovom rundu, igrač može pokušati da poveća tu sumu dva puta. Za to mu je potrebno da pogodi boju karte. Izbor je – Crveno ili Crno. Ako igrač uspe da pogodi boju, suma njegovog dobitka će se udvostručiti. Rizik-igru je moguće igrati nekoliko puta zaredom – ovde sve zavisi od želje samog igrača. Pri tome, nakon svakog puta dobitak će se množiti u geometrijskoj progresiji (suma x 2 + (suma x 2) x 2 i tako dalje). Međutim, jedna greška i cela suma nestaje potpuno.

U Rizik-igri postoje neka ograničenja – ovaj rund nije dostupan odmah nakon besplatnih bonus okretanja. Takođe, u rundu na udvostručenje nije moguće osvojiti više od 500 ukupnih uloga.

Kako aktivirati bonuse u Book of Ra

Tvorci Knjige nisu štedeli i napravili su bonus igru, na čijoj bi štedrosti pozavideo čak i egipatski faraon! Da biste je aktivirali, dovoljno je uhvatiti tri knjige u proizvoljnom poretku!

Kako aktivirati bonuse u Book of Ra

Zatim ćete moći da upoznate tajne drevne države, zahvaljujući kojima će se otvoriti vrata ogromnim bogatstvima! Na početku bonusa slučajnim redom odrediće se neki igrački element, koji će igrati odlučujuću ulogu. Posle toga vas čeka 10 besplatnih okretanja, i gde god se taj element pojavi, popuniće ceo bubanj i igrati odmah po svim linijama! Zanimljivo je da ga nije obavezno uhvatiti počevši od prvog bubnja! Može se pojaviti, na primer, na prvom, trećem i petom i igrati kao 3 u nizu, pri čemu odmah po svim igračkim linijama! U ovoj bonus igri veoma je važan broj igračkih linija, pa ako želite da osvojite više, aktivirajte ih maksimalno!

Neretko se dešava da u bonus igri ispadne takozvana „poljana“ – to je kada se na svakom od bubnjeva pojavio potrebni igrački element, nakon čega je popunio ceo igrački prostor i počeo da klika dobitke! U tom slučaju igrač je garantovano zaradio veliku sumu! Ali najvažnije je – zahvaljujući ovom bonusu igrač ima priliku da uhvati ludu kombinaciju! Ako bonus odabere arheologa, a zatim se on pojavi na svim bubnjevima, u slučaju igre po svim linijama džekpot postaje fantastičan! Na kraju, na ulog, na primer od 10 RSD, dobitak može iznositi 450 000 RSD! Da, da, to nije fantastika, takvu sumu je stvarno moguće osvojiti na slot mašini Book of Ra! Ponavljanje 3 knjige tokom besplatnih okretanja daje još 10 besplatnih okretanja i tako do beskonačnosti! Teško je rečima opisati sve čari ove bonus igre, stoga vam vredi početi igrati besplatno na automatu Knjiga Ra, pogotovo što je na svakom sajtu dostupna demo-verzija!

Pokretanje besplatnih okretaja

U igri Book of Ra, besplatni okretaji su ključni za velike dobitke.

Pokretanje besplatnih okretaja

Da biste pokrenuli ovu funkciju, potrebno je uhvatiti tri ili više simbola Knjige Ra. Kada se to dogodi, automatski se aktivira bonus rund sa 10 besplatnih okretaja, pružajući igračima šansu za značajne dobitke bez dodatnog ulaganja.

 • Ako tokom besplatnih okretanja ponovo ispadnu knjige, igraču se dodatno dodeljuje po 10 besplatnih okretaja.
 • Pojava četiri knjige tokom jednog spina rezultira množenjem uloga 20 puta, dok pet knjiga množi ulog 200 puta.

Ovi množioci mogu značajno povećati dobitak, čineći besplatne okretaje izuzetno profitabilnim. S obzirom na potencijal za visoke dobitke, igranje na slotu Book of Ra može biti izuzetno isplativo, naročito kada se aktivira bonus za besplatne okretaje. Stoga je vredno iskoristiti svaku priliku za dobijanje dodatnih okretaja i množilaca.

Otključavanje proširenih simbola

U Book of Ra, jedan od najzanimljivijih aspekata besplatnih okretaja je mogućnost otključavanja proširenih simbola.

Otključavanje proširenih simbola

Na početku besplatnih okretaja, nasumično se bira simbol koji će se proširiti tokom celog trajanja besplatnih okretaja. Ovaj prošireni simbol može znatno povećati šanse za dobitak.

 • Kada se prošireni simbol pojavi, on zauzima ceo bubanj, omogućavajući dobitke na više linija odjednom.
 • Prošireni simbol ne mora da se pojavi u liniji da bi se proširio; dovoljno je da se pojavi bilo gde na bubnju.
 • Ako se tokom besplatnih okretaja ponovo pojave tri ili više simbola Knjige Ra, dodatno se reaktiviraju besplatni okretaji, što omogućava još veće šanse za dobitak sa proširenim simbolima.

Ova funkcija nije samo uzbudljiva zbog svoje vizuelne privlačnosti, već i zbog potencijala za ostvarivanje velikih dobitaka. Prošireni simboli mogu dramatično povećati dobitke tokom bonus runde besplatnih okretaja, što Book of Ra čini jednom od najpopularnijih slot igara na tržištu.

Strategije za maksimiziranje Book of Ra bonusa

Postoji zabluda da se pomoću bonusa koje online kazina daju novim igračima može pobediti automat Book of Ra. To nije moguće! RTP slotova varira između 92 – 93%. Za odigravanje bonusa koriste se slotovi sa povratkom od 97% i više.

Tajne pobede na slot mašinama Book of Ra nisu povezane sa promenom broja aktivnih linija. Često povećavanje ili smanjivanje uloga takođe ne utiče na rezultat. Korist donosi poznavanje statistike. Ona će pomoći da se razume koliko novca je potrebno i kako povećati ulog nakon gubitka.

Samim razumevanjem principa pobede na slotu Book of Ra nije dovoljno za pozitivan ishod. Da bi se primenile strategije, neophodno je poznavati osnovnu statistiku: frekvenciju pokretanja bonusa i prosečne rezultate u njemu. Za to je svrsishodno provesti određeno vreme u besplatnoj demo-verziji igre.

Najbolje prakse za korišćenje besplatnih okretaja

Glavna razlika slotova Book of Ra u odnosu na druge je u bonus okretima. Naziv automata je potpuno opravdan, jer kada ispadnu knjige boga Ra, igraču se dodeljuju besplatni spinovi.

Za bolje razumevanje igračkih mogućnosti slotova Book of Ra, temeljni igrači su sproveli test igre na najpopularnijim nastavcima automata. Testovi su obuhvatali 3000 okretanja (bez uključivanja bonus spinova) i njihovi rezultati su sažeti u opštu tabelu.

ParametarVrednost
Ocena odnosa suma nagrada (osnovna igra/bonus)25/75
Šanse za isplatu od x10 u osnovnoj igriNe bolje nego svaki 200-ti spin
Mogući interval bez kombinacijeDo 12 spinova
Koliko često ispadne kombinacija u osnovnoj igriOtprilike 1 put na 4 spina
Šanse za restart bonusaOtprilike 1 prema 3
Šanse za bonusni dobitak od 100 ukupnih uloga i višeOtprilike 1 prema 8
Prosečni bonusni dobitak30-40 ukupnih uloga
Mogući interval bez ispadanja bonusaDo 500 spinova
Koliko često se aktivira bonusOtprilike 1 put na 180 spinova
Mogući narastajući gubitakDo −500 uloga

Ova informacija je dobijena od strane eksperata tokom igara za pravi novac i u toku brojnih testova. Pri samostalnom eksperimentisanju, rezultati mogu biti drugačiji, sa odstupanjem ±20% od prikazanih. Informacije iz tabele odražavaju opštu sliku i pokazuju potencijal i rizike automata Book of Ra.

Saveti za funkciju kockanja

Svi iskusni igrači u online kazinima koriste određene automate.

Bilo da je reč o sujeverju, preferencijama ili prosto stvari ukusa, važno je naučiti što više o omiljenom slotu. Većina igrača se slaže oko automata serije Book of Ra, jer su ti slotovi jednostavni za razumevanje i pružaju mogućnost da se na neko vreme isključite iz svakodnevne rutine, a pritom i osvojite značajnu sumu novca.

 • Uvek budite sigurni koliko želite da uložite pre nego što počnete da igrate, i uverite se da je vaš kredit dobro raspoređen kako biste mogli duže uživati u igri.
 • Obavezno obratite pažnju na sitne detalje Knjige Ra. Preporučuje se upoznavanje sa simbolima i njihovim vrednostima (navedenim u ‘Meniju’ u igri).
 • Pratite vreme. Vreme može brzo proći dok se zabavljate igrajući, a da toga niste ni svesni. Planirajte redovne pauze.
Saveti za funkciju kockanja

Obično iskusni igrači savetuju ne samo kako treba igrati, već i šta ne treba raditi. Evo jednog od takvih saveta: korisnici pokušavaju da prevare slot mašinu Book of Ra, stavljajući uloge na jedinoj liniji. Logika je jasna: osvojiti bonus trošeći manje novca. Međutim, to je pogrešna taktika koja će dovesti do brzog gubitka bankrola. Posledice ove taktike za Book of Ra su jednostavne: besplatni spinovi će se odvijati takođe na samo jednoj liniji. To znači da je nemoguće imati više nizova simbola istovremeno. A upravo isplata po maksimalnom broju kombinacija je jedan od ciljeva igre u Book of Ra.

Još jedan savet: ako je cilj posete kazinu upravo Book of Ra, ne treba žuriti sa igrom na novac. Slot je prilično rizičan, neophodno je testiranje u demo režimu. To će pružiti razumevanje da li vam odgovara nivo rizika.

Jedan od pogrešnih saveta za Book of Ra je težnja ka osvajanju bilo kakvih isplata po linijama. U stvari, osnovna igra samo povećava gubitke. Izlazak u plus dešava se zahvaljujući bonusu. Dobra taktika u vezi sa isplatama od 1 uloga i manje — pokušati povećati njihov iznos u rizik-rundi.

I kao najvažnije, stalno treba imati na umu da, nažalost, ne na svim sajtovima je instaliran originalni automat, a često se sreću i njegove prazne kopije, stoga je neophodno biti oprezan i igrati samo u proverenim kazinima.

Poređenje bonusa u različitim varijantama Knjige Ra

Slot Book of Ra Classic, kao prvi u seriji, privlači nostalgiju igrača, ali nije nužno najbolji izbor za one koji traže inovativne bonus funkcije.

Poređenje bonusa u različitim varijantama Knjige Ra

Iako klasična verzija nudi mogućnost dobitka do x10,000 maksimalne opklade, ova mehanika nije jedinstvena samo za nju. Naime, isti princip bonusa nalazi se i u mnogim drugim verzijama automata, što čini Classic verziju manje atraktivnom u poređenju sa novijim iteracijama.

Do početka 2024. godine, Novomatic/Greentube je lansirao 15 različitih verzija Book of Ra, svaka sa svojim jedinstvenim obrtima na originalnu formulu. Na primer, Book of Ra Deluxe unapređuje iskustvo dodavanjem više dobitnih linija i poboljšanom grafikom, dok Book of Ra Magic uvodi posebne proširene simbole koji se mogu aktivirati tokom besplatnih spinova, pružajući igračima veće šanse za dobitak.

Razumevanje razlika među različitim verzijama može značajno pomoći igračima u izboru automata koji najbolje odgovara njihovom stilu igre i očekivanjima. Neki od novijih modela nude složenije bonuse i interaktivnije funkcije koje mogu unaprediti igračko iskustvo i potencijalno voditi ka većim dobitcima. Kako tehnologija napreduje, tako i igre postaju bogatije i vizuelno privlačnije, što ih čini zanimljivijim za nove generacije igrača.

Razlike u bonusima između originalne, luksuzne i magične verzije

Bonusna igra donela je slotu Book of Ra ogromnu popularnost među kockarima širom sveta, jer proširuje granice maksimalnih dobitaka i poznata je po svojim raskošnim isplatama. Prvobitna verzija ovog automata privukla je igrače svojim jednostavnim mehanizmom i atraktivnim tematskim dizajnom, postavljajući temelje za niz nadogradnji i varijacija koje su usledile.

Kvalitetno dizajniranje, ugodna muzika i jednostavna igra su jasni plusovi ovog jednorukog bandita koji je stekao popularnost kako među veteranima tako i među novim igračima. Svaka nova verzija donosi neke inovacije koje zadržavaju osnovne karakteristike koje su igrači zavoleli, dok istovremeno dodaju nove elemente koji igru čine svežom i uzbudljivom.

 • Book of Ra Deluxe unosi poboljšanu grafiku i više dobitnih linija u odnosu na original, čime igračima pruža veće šanse za dobitak.
 • Book of Ra 6 se ističe dodavanjem dodatnog bubnja koji povećava potencijal za dobitak, pružajući igračima dodatnu dinamiku.
 • Book of Ra Magic omogućava proširenje simbola tokom bonus okretaja, što može dovesti do izuzetno visokih isplata.

Razlike među verzijama čine svaku od njih jedinstvenom, prilagođavajući se različitim stilovima igrača i njihovim strategijama. Bilo da preferirate klasičan pristup ili tražite dinamičnije verzije sa više šansi za dobitak, Book of Ra nudi opcije koje mogu zadovoljiti širok spektar igrača. Razumevanje specifičnosti svake verzije može pomoći u odabiru najprikladnijeg automata za vaš stil igre.

Specijalni bonusi u Book of Ra Deluxe 10

Book of Ra Deluxe 10 unosi nekoliko značajnih inovacija u seriju, koje nisu samo estetske prirode, već dodaju i nove mehanike igri koje mogu znatno povećati šanse za dobitak.

Specijalni bonusi u Book of Ra Deluxe 10

Ova verzija je poznata po svojoj kompleksnosti i dvostrukom setu bubnjeva, što pruža igračima veće mogućnosti za kombinovanje simbola i ostvarivanje dobitaka.

 • Prošireni simboli – Kada se aktiviraju, ovi simboli mogu zauzeti celokupne bubnjeve, čime se povećavaju šanse za veće dobitke.
 • Dodatni bubnjevi – Book of Ra Deluxe 10 koristi inovativni pristup sa dva seta bubnjeva, što omogućava više dobitnih linija i veći broj mogućih kombinacija.
 • Besplatni okreti – Aktiviranjem tri ili više simbola Knjige Ra, igrači dobijaju seriju besplatnih okretaja, što je prilika za ostvarivanje dobitaka bez ulaganja dodatnih sredstava.

Ove karakteristike čine Book of Ra Deluxe 10 izuzetno popularnom varijantom među igračima koji traže dinamičniju i potencijalno profitabilniju verziju klasične igre. Savetuje se isprobavanje ove verzije u demo modu kako biste se upoznali sa svim funkcijama pre ulaganja pravih sredstava, omogućavajući bolje razumevanje i strategiju za igru.

Zaključak

Book of Ra je jedna od onih slot igara koja ostavlja značajan trag u industriji online kockanja. Od svoje inicijalne verzije do najnovijih izdanja, serija je postala popularna zbog svoje teme, jednostavnosti igranja i intrigantnih bonus funkcija. Unatoč tome, otkrivanje informacija poput RTP-a i volatilnosti može biti izazovno, budući da provajder Novomatic nije uvijek transparentan u vezi s ovim detaljima.

Na većini sajtova posvećenih igrama na sreću, objavljene su procene RTP-a koje se kreću između 92 i 93%. Volatilnost nije eksplicitno objavljena, ali se iz igračkog iskustva može zaključiti da je srednja, sa mogućnošću značajnih dobitaka, kao što su oni koji dostižu x1000 uloga i više, dok su uobičajene isplate retke i skromne. Ova dinamika igre omogućava uzbudljive momente za igrače koji su spremni na rizik.

Konačno, prisutnost Book of Ra u otprilike jednoj trećini licenciranih online kazina ukazuje na selektivnu politiku distribucije Novomatic-a, koji preferira saradnju samo s najpouzdanijim operaterima. Takav pristup osigurava da se njihove igre nude u okruženjima koja garantuju fer igru i visok standard sigurnosti za igrače.

Česta pitanja: Uobičajena pitanja o Book of Ra bonusima

Da, u Book of Ra bonusi mogu biti ponovo aktivirani. Ako tokom besplatnih okretanja ponovo ispadnu tri ili više simbola Knjige Ra, dobijate dodatne besplatne okrete.
Najbolji simboli koje treba tražiti tokom besplatnih okretaja u Book of Ra su simboli Knjige Ra, jer aktiviraju dodatne besplatne okrete i funkcionišu kao Wild simboli zamenujući druge simbole za veće dobitke. Takođe, visoko vredni simboli poput Arheologa mogu doneti znatno veće isplate, naročito ako se prošire tokom bonus rundi.
Da, moguće je osvojiti pravi novac koristeći bonuse u Book of Ra. Kad igrate na licenciranim online kazinima koji nude Book of Ra, možete koristiti dobijene bonuse za pravi novac kako biste povećali šanse za dobitak, a svi dobici ostvareni tokom igranja sa bonusima mogu se isplatiti nakon ispunjavanja uslova kazina.
Bonusi u igri Book of Ra pojavljuju se relativno često u poređenju s drugim sličnim slot igrama. Specifična učestalost pojavljivanja bonusa zavisi od volatilnosti igre, koja je kod „Book of Ra“ srednje do visoke. Bonus runde, koje se aktiviraju simbolom knjige Ra, obično donose besplatne spinove i proširene simbole koji mogu značajno povećati dobitke. Očekujte da se bonus runde aktiviraju otprilike jednom na svakih 150 do 200 spinova.
Da, bonusi su dostupni i u demo verziji igre „Book of Ra“. Demo verzija igre obično ima iste funkcije kao i puna verzija, uključujući bonus runde sa besplatnim spinovima i specijalne proširene simbole. Ovo omogućava igračima da iskuse sve aspekte igre bez rizika gubitka pravog novca, što je odlično za testiranje igre i razumevanje kako bonusi funkcionišu pre nego što se odluče za igru sa stvarnim ulozima.
Veljko Dragosavljevic
Glavni urednik

Ja sam Veljko Dragosavljević, sportski novinar iz Srbije, koji se upušta iz poznatog adrenalina sporta u misterioznu privlačnost igre Book of Ra. Ovaj prelazak iz sportskih arena u drevne egipatske slotove bio je neočekivano putovanje. Dok se uranjam u igru, nalazim sličnosti sa sportom: strategija, napetost i uzbuđenje pobede. U svojim člancima, težim da spojim ove svetove, nudeći čitaocima jedinstvenu perspektivu na Book of Ra, kroz oči sportskog entuzijaste koji istražuje nove terene.

Promo kod kopiran