Book Of Ra

Politika Privatnost

Casopisborba.rs prikuplja i koristi lične podatke kako bi omogućio pristup igrama i uslugama, osigurao poštovanje privatnosti i usklađenost sa važećim zakonodavstvom.

Članak ažuriran: 19.04.24
|

Saglasnost

Korišćenjem našeg sajta casopisborba.rs, dajete svoju saglasnost za prikupljanje i korišćenje vaših podataka u skladu sa ovom politikom privatnosti.

Informacije koje Prikupljamo

Prikupljamo informacije koje nam pružate direktno putem formulara za registraciju, komentara ili prilikom korišćenja naših usluga, kao što su vaše ime, e-mail adresa, i detalji za kontakt.

Kako Koristimo Vaše Informacije

Vaše informacije koristimo na sledeće načine:

  • Za pružanje i održavanje našeg sajta
  • Za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva
  • Za komunikaciju sa vama
  • Za analizu kako naš sajt koristite

Upotreba Kolačića

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našem sajtu, analizirali korišćenje sajta i prilagodili sadržaj i oglase.

Politika Privatnosti Trećih Strana

Naša politika privatnosti ne važi za sajtove trećih strana na koje možete doći putem linkova sa našeg sajta. Preporučujemo da pročitate politiku privatnosti svakog sajta koji posetite.

Zahtevi za Otvoranje Naloga

Za otvaranje naloga na našem sajtu, potrebno je da pružite određene lične informacije. Mi štitimo te informacije u skladu sa našom politikom privatnosti.

Posvećenost Privatnosti

Posvećeni smo zaštiti privatnosti naših korisnika i preduzimamo sve neophodne korake da osiguramo sigurnost vaših podataka.

Promo kod kopiran