Book Of Ra

Politika Kolačića

Casopisborba.rs koristi sopstvene kolačiće i kolačiće trećih strana kako bi poboljšao iskustvo korisnika na našoj web stranici. Upoznati smo sa njihovom upotrebom i nudimo opcije za njihovo upravljanje

Članak ažuriran: 19.04.24
|

Kolačići i Web Beaconi

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju kada posetite našu web stranicu. Web beaconi su transparentne grafičke slike koje se koriste u kombinaciji sa kolačićima da bi se pratilo ponašanje korisnika na našoj stranici.

Poreklo i Kategorije Kolačića

Kolačići mogu biti „prve strane“, postavljeni direktno od strane naše web stranice, ili „treće strane“, postavljeni od strane servisa koji nije web stranica koju korisnik trenutno pregleda. Kategorizujemo kolačiće kao neophodne, koji omogućavaju osnovne funkcije stranice; performanse, koji prikupljaju anonimne podatke o korišćenju; funkcionalne, koji poboljšavaju iskustvo korisnika; i ciljane, koji prate korisnikove preference i ponašanje za ciljanu reklamu.

Upravljanje Kolačićima

Korisnici mogu upravljati i brisati kolačiće kroz postavke svog internet pregledača. Većina pregledača omogućava blokiranje kolačića trećih strana ili svih kolačića. Međutim, važno je napomenuti da odbijanje kolačića može uticati na funkcionalnost i iskustvo na našoj web stranici.

Promene u Politici Kolačića

Naša politika kolačića može se povremeno ažurirati da bi odražavala promene u našim praksama kolačića ili zakonskim zahtevima. Korisnici će biti obavešteni o bilo kakvim značajnim promenama putem naše web stranice.

Promo kod kopiran