Book Of Ra

Uslovi Korišćenja

Ovi Uslovi predstavljaju pravno obavezujući ugovor koji garantuje važna pravna prava i obaveze. Privatnost i sigurnost korisnika su naši glavni prioriteti.

Članak ažuriran: 19.04.24
|

Informacije o Igranju i Informacioni Portal

Casopisborba.rs je informacioni portal koji pruža detalje i upute o igri Book of Ra i drugim igrama na sreću. Naš cilj je da informišemo i edukujemo igrače o različitim aspektima igara na sreću.

Tačnost Pruženih Informacija

Trudimo se da sve informacije koje pružamo budu tačne i ažurirane. Međutim, casopisborba.rs ne može garantovati potpunu tačnost svih informacija i korisnici bi trebali samostalno verifikovati informacije pre nego što preduzmu bilo kakvu akciju.

Odgovornost Igrača za Legalitet Opklada i Igara

Igrači su sami odgovorni za poštovanje lokalnih zakona i propisa vezanih za online kockanje u svojoj zemlji ili regionu. Casopisborba.rs ne snosi odgovornost za bilo kakve aktivnosti koje nisu u skladu sa zakonima.

Ograničenja Odgovornosti

Casopisborba.rs neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke ili štetu nastalu kao rezultat korišćenja informacija sa našeg sajta. Korišćenjem sajta, korisnici pristaju na rizike povezane sa igrama na sreću.

Prihvatanje Uslova i Vaš Odnos sa Casopisborba.rs

Korišćenjem bilo kog dela sajta casopisborba.rs, korisnici prihvataju sve trenutno važeće uslove korišćenja. Vaša upotreba sajta predstavlja vašu saglasnost sa ovim Uslovima.

Zahtevi za Otvoranje Naloga

Da biste koristili određene funkcije našeg sajta, može biti potrebno da otvorite nalog. Korisnici su odgovorni za očuvanje tajnosti svog naloga i lozinke.

Posvećenost Privatnosti

Casopisborba.rs je posvećen zaštiti privatnosti naših korisnika. Naša politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i čuvamo vaše podatke.

Promo kod kopiran